Marcelo stravičnim startom teško slomio nogu suparniku

Screenshot: Twitter

MARCELO (35), legenda Reala i jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti, vratio se u matični Fluminense. Igrajući za njega je teško ozlijedio suparnika Luciana Sancheza iz Argentinos Juniorsa na utakmici Cope Libertadores. U 58. minuti Marcelo je vodio loptu. Prema njemu je krenuo Sanchez, a Brazilac ga je u pokušaju driblinga neoprezno svom snagom nagazio na ispruženu nogu. Ona je od toga odmah pukla, a Argentinac je urlao od boli. 

Čini se da Marcelo nije namjerno teško ozlijedio suparnika, ali je scena Sanchezove neprirodno zarotirane noge doista grozna. Marcelo je odmah isključen, a teren je napustio plačući i hvatajući se za glavu. Marcelo zna da je ovim startom ugrozio nastavak karijere 29-godišnjeg protivnika. 

Nakon teške nesreće legendarni Brazilac je na Instagramu, gdje ga prati više od 64 milijuna ljudi, objavio: "Danas sam doživio najteži trenutak na terenu. Nenamjerno sam ozlijedio kolegu nogometaša. Luciano Sanchez, želim ti najbolji mogući oporavak i svu snagu na svijetu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.