REAL - VALLADOLID 1:1

Marca: Ovo nema smisla. Dovedite Neymara, iz Madrida se prelako odnose bodovi

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID je sinoć u 2. kolu Primere odigrao tek 1:1 kod kuće protiv Valladolida.

Zidaneova momčad dugo se mučila sa slabašnim protivnikom i konačno povela u 82. minuti golom Karima Benzeme. No suprotno svim očekivanjima, gosti su izjednačili dvije minute prije kraja i odnijeli bod sa Santiaga Bernabeua.

Bez ozlijeđenog Hazarda i suspendiranog Modrića, Real se mučio s igrom, a prilike koje je stvorio neshvatljivo je promašivao. Od prve minute igrao je Bale, ali je bio jedan od najlošijih na terenu. Ništa se nije promijenilo ni ulaskom Viniciusa i Jovića i tek je osporavani Benzema uspio nešto zabiti.

Stadion na kojem je bilo gotovo nemoguće osvojiti bodove odlaskom Cristiana Ronalda postao je kao Crveni križ, piše Marca u današnjem izdanju. 

"Zidaneov glavni cilj bio je opet napraviti tvrđavu od Santiaga Bernabeua, što je ključno u borbi za titule. Prošle sezone Real se spektakularno raspadao na svojem stadionu. Pobjeđivali su ovdje CSKA i Ajax u Ligi prvaka, a u prvenstvu je Real na svojem stadionu izgubio čak 17 bodova te je upisao pet poraza. Od mjesta koje izaziva noćne more Santiago Bernabeu postao je mjesto gdje protivnici ruše rekorde i prekidaju ružne tradicije", piše u Marcinu tekstu pod naslovom "Kako bi im dobro došao Neymar".

Real je ovog ljeta potrošio 300 milijuna eura na pojačanja, ali čini se da još nije uspio ni približno nadomjestiti Ronalda. Marca tvrdi da postoji samo jedno rješenje.

"Kad se Hazard oporavi, bit će nešto bolje, ali pred golom je Real i dalje bezopasan. Jedino rješenje je dovesti Neymara, što Realu sad mora biti prioritet", smatra Marca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.