TRANSFERI

Mandžukić je blizu Milana, ali pojavio se problem. Njegovo ime je Alexandre Pato

Foto: Guliver Images

BRAZILSKI napadač Pato voljan je vratiti se u Milan, potvrdio je to u razgovoru za La Gazettu dello Sport. Trenutno je slobodan igrač i volio bi igrati s Ibrahimovićem. 

Milan trenutno pregovara s Mandžukićem koji je također slobodan igrač, ali Pato vidi svoju priliku i htio bi je dobiti na San Siru prije hrvatskog napadača. 

Pregovori su u tijeku

Ako uspije uvjeriti čelnike kluba da je on bolji izbor, Mandžukić bi ponovno, kao i nekoliko puta ranije, mogao ostati bez transfera u europskog velikana. 

Podsjetimo, talijanski mediji pišu da je Milan održao nekoliko razgovora s Giovannijem Branchinijem, Mandžukićevim agentom. Pregovori idu u dobrom smjeru i obje strane su uvjerene da će bivši hrvatski reprezentativac uskoro potpisati ugovor. Ipak, Pato mu očito želi pokvariti planove. 

Ojačavanje konkurencije

Milan u Mandžukiću vidi igrača koji bi pojačao konkurenciju u napadu. Posebno ih privlači činjenica da je osvojio nekoliko velikih trofeja i golovima odlučivao najveće utakmice. 

U Italiji je od 2015. do 2019. godine igrao za Juventus i odigrao nekoliko sjajnih utakmica upravo protiv Milana kojem je zabio dva gola i koji je pobijedio u osam od deset susreta. Dolaskom Maurizija Sarrija u Juventus 2019. godine Mandžukić je otpisan pa je na kraju te godine otišao u Katar.

Prije Juventusa je igrao za Atletico, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.