LIGE PETICE

Müller: Penal? Ovom izjavom neću steći prijatelje, ali...

Foto: EPA

BORUSSIA Dortmund je u derbiju 14. kola njemačkog prvenstva izgubila od Bayerna (2:3), a u klubu iz Dortmunda su poludjeli na suđenje. U klubu smatraju da je njihova momčad zakinuta za jedanaesterac te da je zatim Bayernu poklonjen udarac s bijele točke.

"Sramota. Uvijek isto s Bayernom, stalno se takve situacije sude u njihovu korist. Nije ovo prvi put... Sranje je što takav jedanaesterac odluči utakmicu. Takve stvari se ne smiju događati. Zašto postoji VAR?" rekao je nakon utakmice Emre Can, a slično je govorio i Marco Reus.

Ogorčenje u Dortmundu

"Nisam bio siguran da je penal na meni čist, ali kad sam sada ponovo vidio tu situaciju, siguran sam da je sudac to morao pogledati još jednom. Penal koji je skrivio Mats Hummels je prestrogo dosuđen. Pokušao je udariti loptu glavom, a da bi uopće došao do nje, treba mu, naravno, ostatak tijela", izjavio je, dok je Erling Haland sve nazvao "skandaloznim", a Jude Bellingham dodao: "Što očekivati kad najveći derbi u Njemačkoj date sucu koji je prije namještao utakmice?"

Za Dortmund sporne situacije dogodile su se kod rezultata 2:2.

U Bayernu tako ne gledaju na stvari, pa je trener momčadi Julian Nagelsmann rekao da je njegova momčad zasluženo pobijedila u susretu koji je većim dijelom kontrolirao. Osvrnuo se i na sporne jedanaesterce.

Nagelsmann i Müller su sigurni u penal

"Mogu shvatiti zašto se povela rasprava o tome, ali, po mojem mišljenju, jedanaesterac za nas nije sporan. Igrač je rukom išao na loptu. Možda to nije htio, ali tako je bilo i o tome se nema što pričati", rekao je.

Oglasio se i Thomas Müller.

"Shvaćam ljutnju i frustraciju. Gorko je kad takve stvari odlučuju u ovako napetim utakmicama. Ovom izjavom neću steći prijatelje, ali kad Hummels jest igrao rukom i vjerujem da je to jedanaesterac po standardima po kojima suci uče.

Bayern sad ima četiri boda više od Dortmunda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.