Luis Fabiano: Ostajem u Sevilli i zadovoljan sam takvim scenarijem

LUIS FABIANO, 29-godišnji brazilski nogometni reprezentativac, mogao je biti jedna od zvijezda ovoljetnog prijelaznog roka, no sam je napadač potvrdio da ostaje u svom klubu.

Kako je proteklih dana govorio njegov agent, a i kakve su vijesti dopirale iz Seville, nitko od klubova interesenata nije poslao službenu ponudu za Luisa Fabiana iako su ga novinski napisi selili na mnoge adrese.

Najviše je Luis Fabiano, strijelac tri pogotka za Brazil na Svjetskom prvenstvu, dovođen u kontekst odlaska u Milan, no i Manchester United je bio "u igri" za klasičnim centarforom.

"Istina je, neki su me klubovi tražili, ali službeno nitko nije poslao ponudu. Mogu samo reći da ostajem u Sevilli i da sam zadovoljan takvim scenarijem", rekao je Luis Fabiano koji će s tim klubom iduće sezone vjerojatno igrati opet u Ligi prvaka. Naime, moraju proći tek jedno kvalifikacijsko kolo za dolazak u elitu Lige prvaka.

"Nisam još produljio ugovor sa svojim klubom, no moj agent radi na tome. Nikome se ne žuri, imamo dovoljno vremena. Važno je samo znati da ne idem nikamo odavde", zaključio je Luis Fabiano.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.