sevilla - dinamo

Loše vijesti za Dinamo. Sevilli se vraćaju svi ozlijeđeni igrači

Foto: EPA-EFE

SEVILLA i Dinamo u četvrtak u 21 sat na Ramon Sanchez Pizjuanu igraju prvu utakmicu play-off runde Europa lige. Uzvratna utakmica igra se tjedan dana kasnije, a od ove sezone u nokaut-fazi svih UEFA-inih natjecanja više ne vrijedi pravilo gola u gostima.

Sevilla je imala dosta problema s ozljedama u zadnjih nekoliko tjedana, ali će Julen Lopetegui za susret s Dinamom na raspolaganju imati praktički cijeli sastav. Nekoliko igrača Seville, među kojima je bio i Ivan Rakitić, nije bilo u ponedjeljak na treningu, dva dana nakon utakmice protiv Elchea (2:0), pa se sumnjalo da su možda pozitivni na koronavirus.

No, jučer su se na treningu pojavili svi osim Jesusa Corone koji je i dalje upitan. Anthony Martial trenirao je po odvojenom programu, a Rakitić je trenirao s ekipom, kao i Jules Kounde, Diego Carlos i Fernando, koji već neko vrijeme vuku ozljede, ali uglavnom igraju stalno.

Velika vijest za Sevillu je da se u momčad vratio Jesus Navas koji nije igrao od studenog te je u konkurenciji za prvi sastav protiv Dinama. Tako Sevilla u susret s Dinamom ulazi bez izostanaka iako je za očekivati da će Lopetegui nekoga poštedjeti jer ga već u subotu u 14 sati čeka nezgodno gostovanje kod Espanyola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.