LOKOMOTIVA - INTER 3:1

Lokomotiva ima novog hit igrača. Lobom podsjetio na legendarnog Čeha s Eura 96.

Screenshot: Twitter

MARKO TOLIĆ (23) obilježio je 15. kolo HT Prve lige. Mladi Zagrepčanin postigao je hat-trick u pobjedi Lokomotive nad Interom 3:1, a dva od tri gola bila su mu u najmanju ruku - spektakularna.

Prvo je u 26. minuti zabio panenkom iz kaznenog udarca, a potom je u 90. minuti dvoboja junak utakmice došao do hat-tricka najljepšim potezom utakmice, lobom s 20 metara. Toliću je ovo četvrta utakmica zaredom u kojoj je strijelac. 

Pogotkom kojim je okrunio hat-trick Tolić je podsjetio na legendarnog Čeha Karela Poborskog koji je sličan zgoditak postigao protiv Portugala u četvrtfinalu Eura 1996. godine. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Tolićeve majstorije možete pogledati OVDJE.

Posljednje tri sezone Lokomotiva redovno ima po jednog mladog igrača koji odskače od drugih, bilo potezima, majstorskim asistencijama ili pak prekrasnim golovima.

Prvo je to bio Eros Grezda, pretprošle godine Lovro Majer, a prošle Luka Ivanušec. Naravno, svakog od njih zagrebački klub proda već nakon prve sezone u kojoj pojedinac zablista - najčešće u Dinamo. Tek je Grezda zaradio transfer u Osijek, a potom u škotski Rangers, dok je preostali spomenuti dvojac završio na Maksimiru.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.