Livaković opet oduševljava Turke. "Kako mu je ovo uspjelo?!"

Screenshot: SportKlub

VODEĆI Fenerbahče na svom terenu je odigrao 0:0 protiv Adane Demirspor u derbiju 12. kola turskog prvenstva. Dominik Livaković tako je u 11. nastupu za Fener šesti put sačuvao mrežu. Otkako je za 6.5 milijuna eura stigao iz Dinama, Livaković je primio 10 golova.

No pola od njih dobio je u samo posljednjih tjedan dana. Prvo tri u porazu od Trabzonspora (3:2) u prvenstvenom derbiju i zatim dva u porazu od Ludogoreca (2:0) u Konferencijskoj ligi. Nakon tih utakmica golman Hrvatske našao se na udaru turskih medija i navijača Fenera zbog loših reakcija i previše primljenih golova.

Zato mu je utakmica čiste mreže došla u najboljem trenutku, ali Fener je usprkos tome treću utakmicu zaredom bez pobjede. Time je pokvario savršeni ulazak u sezonu i čak 19 pobjeda zaredom, koje je imao prije aktualne krize.

No njegov hrvatski golman je oduševio potezom u završnici ove utakmice. U sudačkoj nadoknadi lansirao je loptu koja je putovala 50-ak metara i bila je savršeno precizna. Cengiza Undera poslužio je kao na pladnju za proboj prema golu, ali se turski reprezentativac nije snašao te je propao napad Fenerbahčea za pobjedu. Bez obzira na to Livaković je od Turaka dobio komplimente za sjajno proigravanje te ga uspoređuju s Modrićem. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ LIVAKOVIĆEVO PROIGRAVANJE

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.