LIGE PETICE

Lippi: Allegri bi bio najbolji izbor za United

Foto: Gulliver / Getty Images

MARCELLO LIPPI tvrdi da bi Massimiliano Allegri bio najbolji izbor za Manchester United, kao i da je Max spreman za tu ulogu.

Allegri je jedan od najvećih favorita za preuzimanje klupe Bayerna nakon odlaska Nike Kovača. Ipak, Marcello Lippi, kao i njegov kolega Fabio Capello, smatra da bi Allegri trebao pričekati razvoj situacije u Manchester Unitedu.

"Allegri bi svugdje bio dobar, a kao velikom ljubitelju engleskog nogometa bilo bi mi izuzetno drago da ode tamo. United je jedan od najvećih klubova, unatoč tome što prolaze teške dane. I igračima i svim ljudima iz struke i je pojam da jednom postanu dio tog kluba", izjavio je Lippi te dodao:

"Prije svega, reći ću da je Solskjaer bio odličan napadač i da je dobar trener. Što se Allegrija tiče, on je primjer profesionalca kojem je Juventusov stil u krvi. Također, mislim da mi moje prijateljstvo s Fergusonom dopušta da kažem kako bi Allegri bio najbolji izbor.

"Allegri zna engleski i odgovarao bi mu otočki stil igre. Voli izazove i zbog toga ga jako poštujem. Ozbiljan je, spreman, ali je i skroman. Sjajni Talijan koji bi radio dobar posao u Engleskoj. Vjerujte mi da je spreman za United", zaključuje Lippi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.