LIGE PETICE

Lewandowski: Ja mogu pobijediti utakmicu, ali momčad je ta koja osvaja titule

Foto: EPA

BAYERN je danas s uvjerljivih 3:0 slavio protiv Schalkea na gostovanju u Gelsenkirchenu, a sva tri gola za Bavarce zabio je Robert Lewandowski.

Osim toga, Lewandowski je tako ostao jedini strijelac Bayerna u ovoj sezoni Bundeslige nakon dva kola jer je i u prvoj utakmici protiv Herthe koja je završila 2:2 oba Bayernova pogotka zabio upravo on.

Poljak je nakon susreta komentirao svoju sjajnu igračku formu.

"Uvijek mogu biti još bolji, imam potencijala za napredak. Svake sezone mogu napraviti nešto posebno kao individualac, ali želim pomoći ekipi. Sam možeš pobijediti utakmice, ali momčad je ta koja osvaja titule", rekao je Lewandowski nakon susreta, a njegov nastup komentirao je i Niko Kovač: 

"Njegova efikasnost i hladnokrvnost su jedinstveni. Nadam se da će u istom ritmu nastaviti u tjednima koji dolaze", rekao je Kovač. 

Za Bavarce su danas debitirali Ivan Perišić i Phillipe Coutinho, a Brazilac je također bio jedan od onih koji su nakon utakmice odlučili komentirati sjajnog Poljaka.

"On je legenda, velik igrač. Gledao sam ga već na treningu kako zabija golove, a danas je zabio hat-trick. Čestitam mu."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.