LETEĆE SVINJE PREKINULE UTAKMICU Navijači engleskih suparnika zajedno protiv vlasnika klubova

Screenshot: Twitter

NAVIJAČI Coventryja i Charltona, posrnulih engleskih klubova koji su nakon godina u prvoj ligi, sada trećeligaši, početak utakmice (1:1) na Ricoh Areni dvaput su odgodili bacanjem stotina plastičnih svinja na teren.

Tako su reprizirali zajedničku akciju s prve ovosezonske utakmice istih suparnika, ali na drugom mjestu, kada su u listopadu prošle godine igrali u Londonu i također bacanjem svinjica u teren tražili odlazak vlasnika klubova.
"Želimo odlazak SISU-a, želimo odlazak Rolanda!" vikali su tada i sada u Coventryju jer SISU je vlasnik Coventryja, dok je Charlton igračka Rolanda Duchateleta.
Zašto su navijači ovih dvaju klubova zasuli teren upravo svinjama? Zato što je udruga navijača Charltona protiv aktualnog gazde kluba, prije prvog meča s Coventryjem, na Twitteru objavila: "Hoće li se vlasnici ovih klubova promijeniti? Pa i svinje mogu letjeti!"
Nakon što su svinjama zasuli teren, dječaci koji dodaju lopte počistili su teren i utakmica je počela, ali nakon samo 16 sekundi nova "kiša svinjica" zasula je teren. Uslijedila je nova velika akcija čišćenja.
 
Coventry je s remijem u ovom meču iz League One ispao u četvrti razred, League Two. Tužan je to rasplet za klub koji je čak 34 godine bio član engleske prve lige, odakle je ispao 2001. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.