Legenda Liverpoola: Pogba je lijena p*zda

Foto: EPA/Profimedia

PAUL POGBA već neko vrijeme na sebe pozornost ne privlači igrom, već mu karijera ide silaznom putanjom. Nekad jedan od najvećih nogometnih talenata na svijetu prošle je godine prešao u Juventus, no odigrao je tek 13 utakmica zbog ozljede. Sad je pao na doping testu i prijeti mu dugačka suspenzija.

Pogbinu situaciju komentirao je nekadašnji škotski nogometaš Graeme Souness u podcastu Second Captains. Souness je bio kapetan vrlo uspješne generacije Liverpoola iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Tri puta je bio prvak Europe i pet puta prvak Engleske. Pogbu je kritizirao i prije, a sad je nastavio u istom stilu.

"Ne, nisam previše kritičan prema njemu"

"On je vrlo talentiran momak. Trebao je biti jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. Ali sjećate li se kako je pucao penale? Htio je biti zvijezda, da se oko njega sve vrti. Ako je lijen u utakmicama, bit će lijen i na treninzima. Kako ćete doprijeti do ostalih igrača ako ne možete do njega kao trener. I ne, nisam prekritičan prema njemu, on je lijena pizda", rekao je Souness.

Pogba (30) je prije sedam godina došao u Manchester United iz Juventusa. Bio je to transfer koji je Manchester Unitedu trebao donijeti veliku zvijezdu, no Pogba nikad nije uspio ispuniti očekivanja koja su navijači i novinari imali od njega. U Juventus se vratio kao slobodan igrač, bez odštete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.