HNL

Legenda Hajduka postaje novi trener Šibenika? Sutra je predstavljanje

Foto: Profimedia

ŠIBENIK će sutra predstaviti novog trenera, a kako prenosi portal šibenik.in, to bi trebao biti Dean Računica. Rođenom Šibenčaninu i bivšem igraču kluba sa Šubićevca te Hajduka bio bi to prvi samostalni trenerski posao u jednom klubu u najvišem rangu.

Računica je dosad u trenerskoj karijeri radio u Hajduku u mlađim kategorijama, ali i kao pomoćnik trenera. Samostalno je vodio tek NK Uskok i Junak Sinj, a sa Slavenom Bilićem surađivao je u Al-Ittihadu kao skaut te zatim u West Bromwich Albionu i Beijing Guoanu kao pomoćni trener.

Igračku karijeru započeo je u rodnom Šibeniku, a najveći trag ostavio je u Hajduku za koji je igrao u tri navrata i ukupno skupio preko 200 nastupa. U inozemstvu je igrao za Salzburg, Hapoel Tel Aviv, Ironi Rishon LeZion i Chongqing Lifan.

Milin dobio otkaz nakon tri kola, Kartelo nakon dva

Podsjetimo, Šibenik je u petak neočekivano otpustio Marka Kartela nakon samo dvije utakmice na klupi Šibenika. Prije njega trener je bio Ferdo Milin, a on je izdržao svega tri kola. Jučer je na Maksimiru ekipu vodio trener vratara Ivica Matas. Također, suspendirani su iskusni igrači Antonio Jakoliš i Stipe Bačelić-Grgić te su iz Šibenika najavili da će zbog toga izdati priopćenje idući tjedan.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.