LeBron i Garnett dobili dozvolu liječnika za večerašnji nastup

U PETAK navečer će košarkaši Bostona i Clevelanda odigrati treću utakmicu polufinalne serije Istočne konferencije u NBA ligi.

Nakon prva dva ogleda, odigrana u Clevelandu, rezultat je izjednačen 1:1, a u naredna dva slučaja će domaćin biti Boston, prvak lige od prije dvije godine.

Uoči treće utakmice su se obje momčadi našle u problemima kada su u pitanju ozlijeđeni igrači. Dvojben je bio nastup dvojca iz prve petorke Bostona, Kevina Garnetta i Kendricka Perkinsa, ali i na drugoj strani najboljeg igrača LeBrona Jamesa. No, liječničke ekipe s obje strane su dale "zeleno svjetlo" spomenutim košarkašima.

Garnett je imao problema sa stopalom, a Perkins s koljenom, no normalno su odradili posljednje treninge Bostona, te će spremno dočekati borbu pod koševima s centrima Clevelanda.

Na drugoj strani, s posljednje utakmice prvog kruga doigravanja protiv Chicaga, ozljedu desnog lakta osjeća LeBron James, a kako je sam izjavljivao smetala ga je lagana bol i u ogledima s Bostonom. No, pregledi su pokazali da se nije dogodilo nikakvo oštećenje, te bi MVP osnovnog dijela sezone trebao petak dočekati spreman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.