NBA

Lakersi u novom problemu: Otpisana zamjena za ozlijeđenog Cousinsa

Foto: Guliver Image/ Getty Images

DEMARCUS COUSINS ljetos je stigao u LA Lakerse s namjerom da oživi karijeru nakon što je imao velikih problema s ozljedama u prethodne dvije sezone.

Popularni Boogie nije imao sreće i doživio je još jednu tešku ozljedu pa najvjerojatnije neće više kročiti na parket ove sezone. Kao njegova zamjena došao je Dwight Howard, koji već sezonama luta po NBA ligi, a u Los Angelesu se nadaju da bi mogao podsjetiti na stare dane i biti dostojna zamjena Cousinsu.

Jasno, Lakersi najveće nade polažu u LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa, dok je kao treća napadačka opcija bio zamišljen Kyle Kuzma. Odlični krilni centar bio je jedan od najboljih igrača Lakersa u prethodne dvije sezone, trebao je ići na Svjetsko prvenstvo u Kini s reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država, ali ga je u tome spriječila ozljeda lijevog stopala.

Upravo zbog toga Kuzma će definitivno propustiti početak sezone u NBA ligi (22. listopada). Još se ne zna kada će biti spreman za povratak na parket, no zna se da neće nastupati tijekom predsezone, a kako javljaju iz kluba, bit će podvrgnut detaljnijim analizama kad se Lakersi vrate s turneje u Kini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.