Esport

Kultni serijal dobio novi nastavak: Pogledajte trailer za Fallout 76

Fallout 76 Screenshot

FALLOUT je jedan od onih serijala koje ste odigrali i igrat ćete ponovno ili vam jednostavno nikada nije sjeo. Postapokaliptični RPG s godinama je dobivao sve više akcijskih elemenata, pogotovo nakon što je stvar u svoje ruke preuzela Bethesda. Isti je studio započeo najavu nove igre u serijalu karakterističnom objavom na Twitteru nakon čega su uslijedila 24 sata emitiranja praktički ničega na službenom Twitch kanalu. Na kraju se na ekranu pojavio Todd Howard i nakon toga je uslijedilo prikazivanje trailera za Fallout 76.

Kratak trailer uključuje scene Vaulta 76, kontrolnog vaulta koji se spominje u igrama Fallout 3 i Fallout 4, a radi se o vaultu na kojem se nisu vršila eksperimentiranja. Sigurno je značajna i pjesma Country Roads, Take Me Home, kojom video počinje. Što to sve znači doznat ćemo uskoro, a mnogi mediji navode kako bi Fallout 76 mogao biti MMO.

Mnogi fanovi prvih Fallout igara iz 1997. i 1998. nisu previše zadovoljni smjerom u kojem je Bethesda odvela priču, a samim time i cijelu igru. Ipak, Fallout je danas zaista kultna franšiza na kojoj su odrasli brojni gejmeri, a posljednji naslovi u serijalu uspjeli su privući nove igrače, ali zadržati i velik broj starih. Upravo to je Falloutu osiguralo uspjeh i status kakav uživa danas. Ne naprave li kakve radikalne pogreške, ne sumnjamo da će i Fallout 76 biti vrlo uspješan. 

Više o novoj Fallout igri doznat ćemo 11. lipnja na prezentaciji Bethesde u sklopu sajma E3, a dotad će mnogobrojni fanovi željno iščekivati sve službene i neslužbene informacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.