MASON GREENWOOD

Krvava djevojka pred kamerom: Ovo mi je napravio Mason Greenwood

Screenshot: Instagram

DJEVOJKA Masona Greenwooda podijelila je na Instagramu fotografije svojih ozljeda i zapis u kojem tvrdi da joj je te ozljede nanio upravo on. Jedna od tih fotografija prikazuje kako joj se krv slila iz predjela usta, preko brade, sve do prsiju. Niti druge nisu manje dramatične.

Uz tu fotografiju Harriet Robson je napisala tekst kojim za nanesene ozljede krivi zvijezdu Manchester Uniteda. Osim ove ozljede, objavila je i fotografije masnica na rukama, nogama i tijelu, kao i onu na kojoj je uplakana, ali i zvučni zapis svađe na kojoj se čuje kako joj netko prijeti.

Screenshot Instagram

Prijetnje zbog odbijanja seksa

"Diži noge, diži jebene noge", čuje se muški glas na snimci.

"Ne, ne želim seks", odgovara djevojka.

"Jebe mi se za to što ti želiš, govno jedno malo. Zašuti", odgovara muški glas, a potom se ponovo čuje njeno negodovanje s upitom zašto je prisiljava na spolni odnos koji ona ne želi.

"Zato što sam te lijepo zamolio i nisi pristala. Lijepo sam te zamolio i nisi htjela. Što drugo da napravim? Odgurni me još jednom i vidjet ćeš što će ti se dogoditi", odgovara muška osoba.

Iz Manchester Uniteda su potvrdili da znaju za optužbe, ali i rekli da ih neće komentirati sve dok se ne utvrde sve činjenice koje u ovom trenutku provjerava policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.