Kramarić: Mislim da ovo Modriću nije zadnje Svjetsko prvenstvo

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI reprezentativac Andrej Kramarić dao je veliki intervju za službenu stranicu FIFA-e. Napadač Hoffenheima odgovarao je na brojna pitanja, a jedno od njih bilo je i o kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću. Kramarić je rekao kako nije siguran da će se Modrić oprostiti od reprezentacije nakon ovog Svjetskog prvenstva.

"Teško je uopće riječima opisati što on znači za hrvatski, europski i svjetski nogomet. Ono što je on učinio u karijeri je neponovljivo. Sve te godine u Realu i u reprezentaciji, da ne spominjemo i osvajanje Zlatne lopte, to su nevjerojatna postignuća. Zadovoljstvo je s njime dijeliti svlačionicu, igrati i trenirati.

"Siguran sam da ćemo svi skupa o tome pričati našim unucima. Ali, ja ne mislim da će ovo biti njegovo zadnje Svjetsko prvenstvo. Sudeći po tome kako se osjeća na terenu, on još dugo može igrati", rekao je Kramarić.

Dalić je najbolji u povijesti

Dotaknuo se i izbornika Zlatka Dalića. "On je sjajan trener koji je ostvario najveći uspjeh u povijesti našeg nogometa. Odlikuje ga smirenost i donošenje dobrih odluka prije i nakon utakmice. Ono što je on napravio u Rusiji nikad neće biti zaboravljeno. Uvijek će biti najbolji izbornik u našoj povijesti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.