Kralj Sljemena pretjerao sa slavljem: Kristalnu krunu razbio u komadiće!

MORA DA je fešta koju je u čast prve pobjede u Svjetskom kupu u karijeri najavljivao Talijan Giuliano Razzoli bila i više nego žestoka. Novi kralj Sljemena, 24-godišnjak koji dolazi iz sela od svega 50 stanovnika, Castelnuovo ne Monti, pobjedu sa Sljemena slavio je u prisustvu 15-ak članova svoje obitelji, koji su zbog njega potegnuli u Zagreb. Dakako, pridružio im se i legendarni Alberto Tomba, koji je bio posebno ushićen zbog dvostrukog talijanskog slavlja na zagrebačkom brdu.

Sljeme je čini se sretno za Talijane, jer Razzoli je lani utrku po teškom vremenu završio na trećem mjestu, dok je ove godine Manfred Moelgg doskijao do drugog mjesta.

No, Razzolijevu sreću pomutio je pomalo bizaran događaj. Nažalost, ostao je bez zasluženo osvojene krune koja mu je ispala i razbila se u komadiće neposredno prije povratka kući. Njegovu tugu će popraviti organizatori i vrijedni radnici ''Samobor kristala'' te će mu nova kruna biti naknadno uručena, izvijestili su iz našeg skijaškog saveza.

Kristalna kruna koja proglašenju pobjednika sljemenske utrke daje propisno luksuznu notu prijelazno je vlasništvo. Ove godine uz vrijedan kristalni komad pobjednici su dobili i bajkovite plašteve izrađene od crnog baršuna i bijelog umjetnog krzna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.