Komentator žestoko raspalio po Hardenu: Ti nisi Brada, ti nisi sustav, ti si problem

Foto: Profimedia

LUKA DONČIĆ i Dallas Mavericksi isprašili su LA Clipperse 144:126 uz rekordnu večer slovenskog superstara, a gosti su tako izgubili i treću utakmicu u nizu otkako su napravili razmjenu za Jamesa Hardena. Laganom pobjedom Mavsi su samo potvrdili riječi svoga komentatora Briana Damerisa, koji je uoči utakmice žestoko raspalio po Bradi u dvominutnom monologu kojim je kritizirao njegovo ponašanje posljednjih godina.

Dameris je za početak rekao da bi želio da njega netko tako voli kao što je Hardena volio Daryl Morey, generalni menadžer koji ga je prvo doveo u Houston i ispunjavao mu svaku želju, a onda i u Philadelphiju, prije nego što će ga igrač ovog ljeta prozvati lažljivcem i inzistirati na trejdu u Clipperse.

"Ti nisi sustav, ti si problem"

"Jamese, nadam se da slušaš, slobodno upij ove mudrosti koje ću ti sad izložiti", započeo je Dameris. "Slušaj, svake noći na koljenima se molim da netko vjeruje u mene kao što je Daryl Morey vjerovao u tebe. 

Doveli su ti trenera kakvog si želio, igrali su igru kakvu si želio, dovodili ti Dwighta Howarda, Chrisa Paula i Russella Westbrooka jer si ih želio, pa ih se rješavali kad su ti dosadili. Dopuštali su ti da ideš u Vegas, mijenjali raspored letenja ako si želio u noćni izlazak... Ništa nije upalilo."

Komentator je zatim nastavio cijediti sve Hardenove odluke o bijegu u Brooklyn, pa Philadelphiju i sad u Clipperse. "Dobio si MVP-ja za suigrača i žalio se da ti nisu dali ovlasti. Ali ti si razigravač, ti imaš ovlasti, a u sedmoj utakmici protiv Bostona si zabio devet poena i prokockao vodstvo 3:2 u seriji. Zbog tebe su otpustili trenera, ni to ti nije bilo dovoljno, vidio si blještava svjetla Los Angelesa i rekao da želiš tamo.

Slušaj, Jamese... Jesi li ikad imao prijatelje koji su imali loše cimere? Uvijek su se žalili na druge, a nikad nisu bili toliko samosvjesni da shvate da su oni loši cimeri. Oni su problem, Hej, Jamese, ti si problem!

Ako ovo ne upali ove godine, s ovim sustavom, s ovom momčadi, opet ćeš upirati prst u sve druge, otići kući i listati po telefonu da vidiš gdje bi sljedeće mogao otići. Ali nitko ti više neće preostati. Jer, Jamese, ti nisi Brada, ti nisi sustav, ti si problem", zaključio je Dameris referirajući se na nedavnu Hardenovu izjavu da njemu ne treba sustav jer je on sustav sam po sebi.

Harden sigurno nije čuo ovaj monolog prije utakmice, ali na njoj nije napravio ništa da ga demantira. Završio je s 14 poena i pet asistencija, a Clippersi su doživjeli i treći uzastopni poraz s njim u sastavu, nakon što su sezonu počeli s 3:2.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.