Knežević sve dalje od Rome, Brescia i Bari izglednije opcije

U UTRKU za hrvatskog 28-godišnjeg nogometnog reprezentativca Darija Kneževića uključila se, prema navodima talijanskih medija, i Brescia.

Prijašnjih je dana Kneževićevo ime vrlo često "gostovalo" u talijanskom medijskom prostoru. Spominjalo se da se za braniča Livorna zanimaju Bari, Chievo i Cesena, a predsjednik kluba Aldo Spinelli je potvrdio i kako je Knežević na meti aktualnog doprvaka Rome.

Internetski portal ForzaRoma navodi kako su se prošli tjedan u Milanu sastali Spinelli i direktor Rome Daniele Prada kako bi dogovorili posudbu Kneževića. No, web-stranica posvećena događajima u Romi navodi kako od posla, čini se, neće biti ništa.

"Knežević će napustiti Livorno, ali će sljedeće sezone igrati u nekoj drugoj momčadi Serije A, možda u Bariju", navodi ForzaRoma.

Giornale di Brescia, pak, u srijedu donosi informaciju kako klub iz toga grada, koji je prije nekoliko dana osigurao povratak u Seriju A, namjerava obnoviti i pojačati momčad, a jedna od pozicija na kojoj se traži pojačanje je i ona braniča.

Tu je prva meta čelnika kluba upravo Knežević, a prema pisanju spomenutog dnevnika, prvi su kontakti s vodstvom Livorna već ostvareni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.