LIGE PETICE

Klopp poručio Kovaču i Bayernu: Budite strpljivi

Foto: EPA

JÜRGEN KLOPP izjavio je da ga Philippe Coutinho podsjeća na legendarnog Alessandra Del Piera. Europsku karijeru Coutinho je započeo u Interu, a igračko ime je izgradio upravo u Kloppovom Liverpoolu.

Englezi su ga kasnije prodali u Barcelonu, koja ga je dovela za 145 milijuna eura kao drugo najskuplje pojačanje u povijesti kluba, ali ondje se nije snašao pa je sada završio na posudbi u Bayernu.

"Coutinho je vrlo dominantan igrač koji može pomoći u stvaranju momčadi. Naravno, bit će potrebno određeno vrijeme i da se prilagodi, ali o njemu kao igraču ne treba trošiti riječi", ispričao je Klopp u razgovoru za Kicker pa dodao:

"U prošlom klubu nije bio desetka, nije igrao na svojoj omiljenoj poziciji, ali nije to veliki problem jer može igrati na više pozicija u momčadi. Kao, recimo, lijevi krilni igrač je snažan u uskom prostoru, a ujedno i dovoljno brz kada mu se otvori prostor. Uz sve to ima strašan njuh za gol. Podsjeća me na Del Piera."

Vjeruje kako je Bayern u njemu dobio pravog igrača.

"Trebao mu je klub kao Bayern. Sada moraju biti strpljivi s njim, pomoći mu da se prilagodi, jer samo tako će moći dobiti cijeli paket. Tada će Bundesliga imati sjajnog igrača", poručio je Klopp.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.