Kapetan vaterpolista Mladosti ostaje u klubu, odbio je ponudu iz Francuske

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

IVAN MARCELIĆ, golman i kapetan vaterpolista Mladosti, ostaje u klubu nakon što je postigao dogovor s čelnicima kluba.

Njegova želja odmah je bila ostati u klubu, ali je francuski prvoligaš Noisy-le-Sec ponudio jako dobre uvjete i malo je nedostajalo da Marcelić napusti Žapce. Ovako će potpisati novi ugovor na dvije godine.

"Zagreb je moj rodni grad, a Mladost matični klub"

"Bio sam doista jako, jako blizu odlaska u Francusku, ali smo se, vjerujem na obostrano zadovoljstvo, Mladost i ja brzo dogovorili. Stvarno su se potrudili, jako sam zadovoljan ugovorom. Najljepše je ipak u Zagrebu. Doma je doma! Ovo je jedan od gradova u kojem se može najbolje uživati baveći se sportom, igrati, a Zagreb je k tomu i moj rodni grad, Mladost matični klub", rekao je Marcelić.

"Nadam se da će velik dio momčadi, ako ne i cijela, ipak ostati na okupu. To bi bilo najbolje jer smo pokazali da s ovom momčadi možemo napraviti velike stvari", zaključio je Marcelić koji se trenutačno nalazi na pripremama hrvatske reprezentacije u Dubrovniku.

O nastavku sezone

Istodobno je prva momčad Mladosti na Kantridi, na zatvorenim trening-utakmicama protiv Primorja EB. Trener Zoran Bajić u Rijeku je odveo momčad bez hrvatskih reprezentativaca koji će se prvoj momčadi Mladosti pridružiti u ponedjeljak.

Prva momčad potpuno je kompletirana nakon pauze zbog koronavirusa. Iz Rusije se vratio Konstantin Harkov, iz SAD-a Alex Bowen, a još ranije iz Srbije i Miloš Ćuk.

Natjecanja se nastavljaju 24. lipnja kada Mladost u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja Prvenstva Hrvatske na svom bazenu dočekuje splitski POŠK.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.