Kapetan Srbije poludio na bosanskog suca: "Mrš u pi*ku materinu, bre!"

Foto: Profimedia

AMERIKA je u ludom polufinalu košarkaškog turnira pobijedila Srbiju 95:91 i tako izborila meč za olimpijski naslov u Parizu. Srbi su vodili cijelu utakmicu, u drugom poluvremenu imali su i čak 17 poena prednosti, ali su sve prosuli na kraju. SAD je odigrao fantastičnih zadnjih 10 minuta i stigao do pobjede vrijedne finala, gdje će sutra od 21.30 igrati protiv Francuske. Srbija će se za broncu boriti također sutra od 10 protiv Njemačke.

Srbija je usprkos porazu oduševila igrom protiv jedne od najjačih momčadi u povijesti. LeBron, Curry, Durant, Embiid... bili su na rubu poraza protiv Jokića, Bogdanovića, Avramovića... I dok Srbe zbog toga slavi cijeli košarkaški svijet, oni su ogorčeni sucima utakmice.

Bogdanovića i LeBrona smirivao bosanski sudac pa dobio žestoku psovku

Njihovi igrači, izbornik, mediji i navijači ističu sudačku trojku kao glavne krivce za poraz. Optužuju Ademira Zurapovića iz BiH, Julija Anayu iz Paname i Martinsa Kozloskisa iz Latvije da su otvoreno navlačili za Amerikance te im omogućili preokret i pobjedu.

No, početkom treće četvrtine dogodila se scena koja svjedoči da je sudac, i to onaj bosanski, spasio tehničke greške kapetana Srbije. Bogdan Bogdanović je nakon sudačke greške ušao u kratku raspravu s LeBronom Jamesom, a Zurapović je išao smiriti situaciju te se obratio Srbinu.

To je samo razbjesnilo Bogdanovića, koji se izderao na suca: "Mrš u pi*ku materinu, bre!", što se jasno vidjelo u prijenosu i razaznalo i bez čitača s usana. Naravno, sudac iz Tuzle razumio je ono što mu je na srpskom odbrusio Srbin, ali nije ga kaznio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.