LIGE PETICE

Kapetan Milana: Preuzimamo odgovornost, s trenerom ostajemo do smrti

Foto: EPA

MILAN je u nezapamćenoj krizi. Klub je u donjem dijelu ljestvice Serie A i u nedjelju je pretrpio treći poraz u nizu. Fiorentina je slavila na San Siru s uvjerljivih 3:1.

Projekt Zvonimira Bobana i Paola Maldinija ušao je u zonu sumraka.

Talijanski mediji već su smijenili Marca Giampaola, ali igrači mu i dalje vjeruju. Talijan je ovog ljeta postao trener Rossonera, ali dosad ništa konkretno nije napravio. Četiri poraza u uvodnih šest kola nisu dobar pokazatelj, još manje besmislena igra Giampaolove momčadi.

Kapetan Milana Alessio Romagnoli unatoč svemu pruža potpunu podršku treneru.

Milan drma nezapamćena kriza, klub je u dnu Serie A, no igrači i dalje vjeruju Marcu Giampaolu.

"U ovim slučajevima nema puno toga za reći osim da moramo ostati zajedno. Momčad se nikada ne bi trebala odreći trenera. S trenerom smo do smrti", poručio je 24-godišnji stoper.

"Preuzimamo potpunu odgovornost jer smo krivi samo mi. Ispalo je jako loše u prošloj utakmici, nismo to očekivali. Nakon nastupa u Torinu mislili smo da ćemo napraviti još jedan korak naprijed, ali to nije bio slučaj. S trenerom smo, to nije sporno. Nadamo se da će sljedeća utakmica biti bolja. Vrijeme je da zasučemo rukave na treningu, da ostanemo zajedno", dodao je Romagnoli.

Milan idućeg vikenda ide u goste Genovi. Poraz ili eventualni remi Giampaola bi definitivno mogli potjerati s klupe.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.