Kanađanka ima profil na OnlyFansu. Sad je twerkala nakon osvajanja olimpijske bronce

Foto: Profimedia

AUSTRALKA Nina Kennedy osvojila je zlato u skoku s motkom na Olimpijskim igrama u Parizu. Ostvarila je rezultat od 4.90 metara, što je bilo bolje od drugoplasirane Amerikanke Katie Moon (4.85) i trećeplasirane Kanađanke Alyshe Newman (4.85). Newman je prvu medalju za Kanadu u ovoj atletskoj disciplini proslavila twerkanjem, odnosno vrstom plesa.

Newman je savila noge, stavila ruke na bedra i počela twerkati. "Tako sam uzbuđena. Smijem se jer biti treća je... Mislim, nikada nisam bila treća, ali smiješno je što sam morala čekati i sjediti da ostale djevojke završe svoje nastupe.

Stojim tamo i mislim si: 'Što da radim? Treba li slaviti? Ljubiti sve? Plakati?' Bio je to nadrealan trenutak. Počašćena sam što sam prva skakačica s motkom koja je osvojila olimpijsku medalju za Kanadu", rekla je Newman nakon osvajanja bronce.

Newman ima profil na OnlyFansu

Alysha Newman je 30-godišnja atletičarka, rekorderka Kanade u skoku s motkom s rezultatom 4.85 metara. Olimpijska bronca najveći joj je uspjeh u karijeri. Triput je nastupala na Olimpijskim igrama, a ima i zlato iz 2018. s Igara Commonwealtha.

Godine 2021., uoči Olimpijskih igara u Tokiju, otvorila je profil na OnlyFansu, popularnoj stranici za odrasle. U nedavnom intervjuu za Bild otkrila je što ondje objavljuje. "Objavljujem puno svojih treninga, govorim o prehrani i dajem savjete i trikove. Zarađujem onime što objavljujem, morate se prijaviti da biste saznali. To me čini samouvjerenom i osjećam se dobro zbog toga.

Naravno, mnogi ljudi imaju predrasude kada pomisle na OnlyFans. Ne mogu im promijeniti mišljenje, ali ova web stranica me povezala s brojnim obožavateljima. Ne smeta mi što drugi misle o tome. Ja sam ono što jesam i to dobro radim", poručila je Newman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.