Kanađani su molili Drakea da se drži dalje od reprezentacije, nije ih poslušao

Foto: Twitter

KANADSKA reprezentacija, protiv koje Hrvatska u nedjelju igra u 2. kolu grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru, na startu natjecanja odigrala je izvrsnu utakmicu, ali ipak je izgubila od favorizirane Belgije 1:0. Postala je prva momčad koja je na utakmici SP-a imala barem 20 udaraca na gol te penal, a nije zabila.

Velik dio kanadskih navijača odgovornost za takvu nesreću koja je rezultirala porazom svalio je na svojeg najpoznatijeg sunarodnjaka, repera Drakea, odnosno "Drakeovo prokletstvo", prema kojem momčadi čije dresove nosi imaju tendenciju gubiti utakmice. Štoviše, nakon pobjede nad Panamom 4:1, kojom se Kanada plasirala na prvi SP nakon 36 godina, navijači su preklinjali repera da se drži dalje od reprezentacije.

Drake se fotografirao s reprezentativcima, oni izašli na njegovu pjesmu

Ali ne samo da ih nije poslušao Drake nego nije ni sama reprezentacija. Reper se prije početka prvenstva slikao s Bayernovom zvijezdom Alphonsom Daviesom, koji je protiv Belgije propustio realizirati jedanaesterac. Momčad je na teren izašla uz glazbenu podlogu Drakeovog hita Started From the Bottom, koji je zapravo prilično prikladan za kanadsku reprezentaciju, ali "koštao" ju je poraza.

Drake je velik ljubitelj sporta, a posebno NBA momčadi Raptorsa iz njegovog Toronta, čiji je i globalni ambasador, ali ni on ih nije uspio spriječiti da 2019. osvoje naslov prvaka. Hokejaši Maple Leafsa, međutim, nisu bili prvaci od 1967.

Kanadska reprezentacija posljednji je put na Svjetskom prvenstvu igrala 1986., nekoliko mjeseci prije Drakeovog rođenja, te je u Meksiku završila na posljednjem 24. mjestu s tri poraza i gol-razlikom 0:5. Unatoč odličnom dojmu, niz je nastavila i u Kataru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.