Nakon sedam i pol godina odlazi iz Espanyola: Kameni potpisao za Malagu!

KAMERUNSKI nogometni vratar Carlos Kameni (27) potpisao je dvoipolgodišnji ugovor s mogućnošću dodatnog produljenja s Malagom, u čije redove prelazi iz Espanyola.

Vijest je službeno potvrđena iz redova Malage, a Kameni se pridružio svojim novim suigračima tijekom poslijepodneva. U redovima Espanyola Kameni je branio sedam i pol sezona, a sada je u Malagu stigao bez odštete. Njegovo službeno predstavljanje u klubu na rasporedu je u četvrtak.

Najveći uspjeh u Espanyolu Kamerunac je ostvario 2006. godine kada je sudjelovao u osvajanju Kupa kralja. Na odlazak se odlučio nakon što je postao tek treći izbor u klubu iza Cristiana Alvareza i Kika Casilla.

Espanyol ostao bez dvojice napadača

Napadač Espanyola, Sergio Garcia, izbivat će s travnjaka najmanje šest tjedana nakon što je u srijedu podvrgnut operaciji lijevog koljena.

Garcia se požalio na bolove u koljenu uoči utakmice četvrtfinala španjolskog Kupa kralja protiv Mirandesa (3:2) nakon čega su mu klupski liječnici rekli da je operacija neophodna. Iz kluba javljaju da će bivši španjolski reprezentativac, strijelac pet golova ove sezone, izbivati s terena šest do osam tjedana.

Osim njega, Espanyol je najvjerojatnije ostao i bez drugog napadača Alvara Vazqueza koji se ozlijedio na spomenutoj utakmici kupa. Španjolac će biti podvrgnut dodatnim pretragama kojima će se ustanoviti težina ozljede desne noge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.