Juventusov plan za sljedeće ljeto: Ribery, Mexes, Cassano, Pandev i Rossi

TORINSKI sportski dnevnik Tuttosport piše da će uprava talijanskog nogometnog giganta Juventusa za prijelazni rok sljedeće godine osigurati barem 50 milijuna eura.

Usprkos svjetske krize, Juventus posluje stabilno te je prošlu sezonu okončao u plusu od 6 milijuna eura, a sljedećeg ljeta se sprema na veliku kupovinu, piše Tuttosport.

Na vrhu želja je Bayernov francuski reprezentativac Franck Ribery koji bi, po svemu sudeći, trebao odigrati svoju posljednju sezonu u Bayernu. No, španjolski AS izvjestio je svoje čitatelje da je Riberyjev menadžer Alain Migliaccio dogovorio s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom transfer Francuza u ''kraljevski klub'' sljedećeg ljeta.

Uz Riberyja, na meti Juventusa je i makedonski napadač Goran Pandev kojem sljedeće godine istječe ugovor sa Lazijom, pa bi u Torino mogao stići kao slobodni igrač.

''Stara dama'' se želi pojačati i na poziciji srednjeg braniča, a prvi favorit za transfer je još jedan francuski reprezentativac, Philippe Mexes iz Rome.

Na tom su Juventusovom popisu želja za sljedeću sezonu još dvojica napadača, Sampdorijin Antonio Cassano i Villarrealov Giuseppe Rossi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.