Junak Rijeke: Treniram kako bih zabio čudesne golove

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA je na Rujevici pobijedila B36 Torshavn 2:0 u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige i plasirala se u play-off, gdje će igrati protiv Lillea. Podsjetimo, momčad trenera Sergeja Jakirovića u prvom ogledu na Farskim otocima slavila je 3:1, dok je sada pred svojim navijačima potvrdila prolazak.

Kako bi izborila grupnu fazu Konferencijske lige, Rijeka će na zadnjoj stepenici kvalifikacija morati izbaciti moćne Francuze. Prva utakmica s Lilleom igrat će se u četvrtak, 24. kolovoza u Francuskoj, a uzvrat je tjedan dana kasnije na Rujevici. Izjave nakon pobjede nad Torshavnom za MAXSport dali su Marco Pašalić i kapetan Nediljko Labrović.

Pašalić: Treniram kako bih zabio čudesne golove

"Sretan sam što smo prošli, idemo dalje na Lille. Najbitnije je pokazati da naši treninzi imaju svrhu", poručio je Pašalić, nakon čijeg je ubačaja iz kornera Magnus Egilsson postigao autogol, kojim su Riječani poveli. Drugi gol u završnici susreta zabio je Alen Grgić.

"Gol ili autogol, drago mi je što sam pomogao ekipi. Bitno mi je zabiti gol. Treniram kako bih zabio čudesne golove, tako ću i nastaviti kako bi se pamtili moji golovi. Teže mi je kad sam bliže golu, a sigurnije se osjećam kad sam udaljeniji", rekao je Pašalić, koji je protiv Istre u trećem kolu SuperSport HNL-a postigao fantastičan pogodak, a možete ga vidjeti ovdje.

U Rijeku je stigao ovog ljeta iz Borussije Dortmund. U pet nastupa ima dva pogotka i dvije asistencije. Također, Pašalić je mladi hrvatski reprezentativac.

Labrović: Nemam ništa protiv da sam nezaposlen

"Hvala mojoj ekipi, stvarno su odradili dvije odlične utakmice. Mogu ih samo pohvaliti", rekao je Labrović pa odgovorio na tvrdnju da nije imao puno posla u uzvratu s Torshavnom: "Neka tako i ostane, nemam ništa protiv da sam nezaposlen. Sve pohvale obrani i cijeloj ekipi. Samo da ovako nastavimo i sve će biti odlično."

Labrović, treći reprezentativni vratar, poručio je kako "jedva čekaju utakmicu s Lilleom", koja je "samo bonus" za njih. Na pitanje o glasinama o odlasku iz Rijeke, rekao je: "Još ne znam da ikamo idem. Fokusiran sam samo na Rijeku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.