Jeffren u Sporting Lisabonu za 3.7 milijuna eura

PORTUGALSKI nogometni klub Sporting Lisabon objavio je da će idućih pet sezona u svojim redovima imati bivšeg igrača katalonskog diva Barcelone Jeffrena.

Portugalci su Barceloni isplatili 3.7 milijuna eura za 23-godišnjeg Španjolca koji je potpisao ugovor na pet godina uz otkupnu klauzulu od 30 milijuna eura. U slučaju prodaje Jeffrena Barcelona bio dobila 20 posto kolača. Španjolac je produkt mlade Barcelonine škole, a klub je odlučio napustiti u trenutku kada mu je trener Guardiola rekao da će i u ovoj sezoni dobivati vrlo malo prilika za nastup.

"Sporting je veliki klub. Ponosan sam što ću predstavljati ovaj klub i grad i želim zahvaliti ljudima koji su imali povjerenja u moje mogućnosti pa su odlučili dovesti me. Cilj mi je rasti kao igrač zajedno s momčadi", rekao je na predstavljanju Jeffren.
Španjolac je postao čak 14. pojačanje ovog ljeta, a priliku za nastup Jeffren bi mogao dobiti već ovog vikenda kada Sporting igra Ramon de Carranza kup na kojem uz njih sudjeluju još Cadiz, Malaga i Udinese.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.