Jedan od najboljih igrača Lokomotive ide u Sarajevo?

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI trener Zoran Zekić (50) u lipnju je preuzeo Sarajevo i u debiju na klupi slavio nad kazahstanskim Aktobeom (1:0) u prvom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. U bosanskohercegovačkim medijima nakon toga pojavila se informacija da Sarajevo želi dovesti veznjaka Lokomotive Roberta Mudražiju (27).

Prema pisanju portala Sport1, pregovori su već počeli. Kada bi Mudražija zaista završio u Sarajevu, koje je prošlu sezonu završilo na četvrtome mjestu tamošnjeg prvenstva, nakon Vladana Bubanje postao bi drugi igrač Lokomotive koji je ovog ljeta napravio isti transfer.

Mudražija je prošle sezone zabio osam i asistirao za sedam golova

Mudražija je tijekom karijere nastupao za Zagreb, austrijski Liefering, Kopenhagen, Rijeku, slovensku Olimpiju, Slaven Belupo i Lokomotivu, u kojoj je posljednjih godinu dana i ugovor mu vrijedi do ljeta 2025. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 850 tisuća eura.

U prošloj sezoni odigrao je 32 utakmica te zabio osam i asistirao za sedam pogodaka. Osobito se istaknuo dvama golovima protiv Hajduka u pobjedi na Poljudu (1:2) te jednim u slavlju nad Rijekom (3:1), i to u trenucima kada su se oba kluba borila za titulu u SuperSport HNL-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.