Esport

Je li ovo napokon Call of Duty koji su igrači čekali?

Screenshot: Call of Duty: Modern Warfare

NOVI Call of Duty, starog naziva Modern Warfare, trenutno je u beta fazi testiranja i igrači su poprilično zadovoljni, kao i kritika, što nije bio čest slučaj s nekoliko posljednjih naslova jednog od najprodavanijih serijala videoigara svih vremena. 

>Predmet mnogih rasprava: Kako vi nazivate ovu tipku na kontroleru PlayStationa?

Beta faza testiranja multiplayera za Call of Duty: Modern Warfare prolazi poprilično obećavajuće, iako dobar dio igre još nismo ni dobili priliku zaigrati. Čini se kako je recept za uspjeh jednostavan - vratiti Infinity Ward, studio koji je između ostalih naslova radio i na prve dvije igre serijala te Call of Duty 4: Modern Warfare, za koje mnogi smatraju da su najbolje u serijalu. To će vam pogotovo potvrditi PC igrači.

Najveća promjena u odnosu na prijašnje naslove je potpuno novi pokretač koji je otvorio nove mogućnosti za već iskusan studio. Pucanje, kretnje, fizika igre, sve je bogatije i kvalitetnije, što Call of Duty: Modern Warfare izdiže iznad obične arkadne pucačine. 

Novi Call of Duty nosi oznak M za odrasle te je namijenjen starijima od 18 godina. Razlog tome nije samo beskonačno napucavanje, već i brutalni prikazi ratovanja i stradanja, ali i dijalozi s teroristima u kojima će igrači u kratkom vremenu morati donositi moralne odluke. 

Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. listopada i bit će dostupan za PC-ju, PlayStationu 4 i Xbox Oneu. Na naslovnici se nalazi dobro nam poznati Captain Price koji se prvi put pojavljuje u Modern Warfareu iz 2007. Ovo bi napokon mogao biti Call of Duty kojem se isplati radovati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.