četiri kafića

Jakoliš senzacija Četiri kafića, navijači ga zvali da se vrati u Hajduk

Foto: Pixell/Miroslav Lelas, Dalmatinski portal

MOMČAD Kaurija pobjednik je 19. izdanja humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića" u Splitu, na kojemu tradicionalno nastupa niz sadašnjih i bivših hrvatskih nogometnih zvijezda. 

U finalu je Kauri svladao Vivas s 3:1.

Za Kauri su golove dali napadač Šibenika Marin Jakoliš, igrač moskovskog Dinama Nikola Moro i nekadašnji igrač Hajduka Petar Bosančić, dok je strijelac za Vivas bio Stipe Vulikić. Zvijezda splitskog Hajduka Marko Livaja je na ovom turniru igrao i za Antique i za Kauri, a u sastavu pobjednika je nastupio i tenisač Borna Gojo.

Marin Jakoliš, igrač Hajduka na posudbi u Šibeniku, doživio je ogromne ovacije na Gripama. Proglašen je za najboljeg igrača turnira, a sjajni napadač dugo je dijelio autograme i pozirao s obožavateljima. Navijači Hajduka zvali su ga da se vrati na Poljud.

''Nisam očekivao da se ovako nešto može meni dogoditi. Veliko hvala gledateljima što su me podržali. Reakcija splitske publike daje do znanja da me žele nazad, ali vidjet ćemo što će biti. Više će se znati u idućim danima. Još uvijek se ništa ne zna'', rekao je Jakoliš za Dalmatinski portal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.