Iznenađenje u Ligi prvaka: Duvnjak i društvo šokirali Barcelonu

Foto: Hina

KIEL je eliminirao u četvrtfinalu Lige prvaka aktualnog prvaka Barcelonu. Njemačka momčad izgubila je u Kataloniji s 33:30, ali se plasirala na završni turnir jer je u prvoj utakmici slavila s pet golova razlike (29:24). 
 
Domagoj Duvnjak postigao je tri, a Ilija Brozović dva gola za Kiel, dok se Marko Kopljar nije upisao u strijelce za Barcelonu.
 
Na završni turnir u Koelnu plasirao se i Veszprem, za koji brani Mirko Alilović, a igraju Renato Sulić i Ivan Slišković.  Mađari su na svom terenu protiv Vardara odigrali 30-30 i tako obranili tri gola prednosti stečenih u Skoplju (29-26).  
 
Sulić je postigao dva gola za Veszprem, dok su u sastavu Vardara među boljima bili Luka Cindrić s četiri i Igor Karačić s tri gola.
Još ranije se na Final Four plasiralo poljsko Kielce, za koje nastupaju Ivan Čupić, Manuel Štrlek I Denis Buntić, a brani Marin Šego, dok će u posljednjem četvrtfinalnom susretu sutra od 17 sati igrati PSG i hrvatski prvak PPD Zagreb, a Parižani uoči uzvrata na svom terenu imaju osam golova prednosti (28-20). 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.