Ivanušec zabio prvi gol za Feyenoord. Pogledajte majstoriju

Foto: Profimedia

LUKA IVANUŠEC (24) postigao je vodeći pogodak Feyenoorda protiv Heerenveena (6:1) u petom kolu nizozemskog prvenstva. Hrvatskom reprezentativcu to je prvi gol za nizozemski klub u koji je stigao ovog ljeta. Podsjetimo, u debiju, u 5:1 slavlju nad Utrechtom, upisao je prvu asistenciju.

Ivanušec je Heerenveenu zabio u 12. minuti. Primio je loptu na lijevoj strani, 30-ak metara od gostujućeg gola. Krenuo je prema sredini, namjestio se na desnu nogu i u padu krasno pogodio suprotni kut golmana Andriesa Nopperta. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL 

Mats Wieffer je u 16. povećao na 2:0, dok je za 3:0 i raspad Heerenveena u 20. minuti pogodio Igor Paixao. Gosti su u 25. smanjili preko Simona Olssona, ali su u drugom poluvremenu primili još tri gola. Zabijali su Santiago Gimenez u 60., Yankuba Minteh u 66. i Ondrej Lingr u 72. minuti.

Ivanušec u debiju oduševio trenera

Trener Feyenoorda, vodećeg kluba Eredivisie, bio je oduševljen Ivanušecom već nakon prve utakmice. "Kad sam danas vidio kako igra, odmah mi je bilo jasno da ga se isplatilo toliko dugo čekati. Odličan je kad ide jedan na jedan, jako je vješt s loptom, ali prije svega se vidi da je jako zreo igrač. Vidi se da je na nekom drugom nivou u odnosu na mnoge", rekao je Arne Slot početkom rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.