Interov spasitelj Handanovič: Pogledajte dvije čudesne obrane u dvije sekunde

Foto: Screenshot

U 12:30 u Bergamu je počela utakmica 12. kola između Atalante i Intera. Domaćini su poveli u 9. minuti golom Hateboera, ali prednost za ekipu iz Bergama mogla je biti uvjerljivija da na vratima milanskog kluba nije stajao čudotvorni Samir Handanovič.

Igrala se 4. minuta kad je Atalanta krenula u polukontru. S nekoliko brzih dodavanja obrana Intera se razvukla, raspala i ostavila je puno prostora Duvanu Zapati koji je sjajno gađao suprotni kut sa 16 metara. Handanovič je vrhunskom paradom to obranio, ali lopta je pala točno pred noge Hateboeru koji s pet metara šutira u prazna vrata. Ipak, od gola nije bilo ništa jer se nevjerojatni golman Intera uspio podići i obraniti zicer nad zicerima. Kasnije je Handanovič obranio još dvije sjajne šanse i prema prikazanom u prvom dijelu, Atalanta je mogla voditi 4:0 da nije bilo čudesnog golmana protivničke momčadi. 

Atalanta je trebala zabiti još jedan gol i u 22. minuti, ali slovenski nogometaš Josip Iličić uspio je promašiti nemoguće. Vezni red Intera je izgubio loptu, Gomez je pokrenuo napad, dodao je na stranu za Zapatu, ovaj je ubacio na tri metra, a Iličić je uspio promašiti nepromašivo. Pri tome se još sudario s vratnicom.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.