VRATIMO PALČIĆE U PETROVU

Veliki Giggs se naklonio Anti i Palčićima: Imate veliko srce

Foto: Getty Images / Guliver Image

RYAN GIGGS, legendarni umirovljeni nogometaš Manchester Uniteda, prije nekoliko dana stigao je u fokus hrvatske javnosti zahvaljujući humanitarnoj akciji Vratimo Palčiće u Petrovu.

U sklopu akcije koju je s Klubom roditelja nedonoščadi Palčić inicirala udruga Dinamo - to smo mi navijači su pokrenuli niz aukcija u kojima nude sportske memorabilije i rekvizite, a sav novac ide na račun Palčićima. Tako je mladi junak ove priče Ante ponudio nogometnu loptu koju mu je veliki Ryan Giggs potpisao prilikom svog posjeta Udruzi za Down sindrom u Zagrebu. 

Ljude je oduševila Antina gesta, a onda su reagirali na način koji će vam vratiti vjeru u ljudsku dobrotu. Već je u prvom komentaru jedna osoba napisala kako je spremna za loptu izdvojiti 500 kuna, uz uvjet da ona ostane kod dječaka koji ju je ponudio. 

Odmah se uključilo i puno drugih ponuđača. Svi su uplatili novac na zajedničku aukciju za loptu, uz samo jedan uvjet - da ona ostane kod svog prvotnog vlasnika. Samo kako bi lopta ostala kod Ante ljudi su uplatili preko sto tisuća kuna.

Takva gesta dirnula je i Ryana Giggsa, koji je snimio video za svog malog prijatelja i poslao ga udruzi "Dinamo to smo mi" koja ga je kontaktirala preko nogometnih poznanstava. U njemu se zahvalio Anti, ali i svim ljudima velikog srca koji sudjeluju u akciji.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.