RUKOMET

Podravka Vegeta uz suze do pobjede: "Saračeva banda" uvjerljivo pobijedila Sesvete

RUKOMETAŠICE Podravka Vegete u subotu su u sklopu 16. kola 1. HRL za žene protiv Sesveta upisale uvjerljivu pobjedu na gostujućem terenu. U susretu koji je obilježen sjećanjem na nedavnog preminulog trenera ekipe Zlatka Saračevića slavile su Podravkine rukometašice rezultatom 42:23.

Uoči početka utakmice održana je minuta šutnje za prerano otišlog Saračevića, a ekipa je znak za početak utakmice dočekala uz suze.

Uspomenu na legendarnog rukometaša Podravka Vegeta održavat će do kraja sezone nastupima u dresovima s inicijalima trenera Zlatka Saračevića i malenim znakom srca. Na zagrijavanju će nositi majice s natpisom na leđima "Saračeva banda" i brojem 17 koji je nosio preminuli trener. Na prednjoj strani tih majica stajat će poruka "Zauvijek uz nas" s njegovom fotografijom u srcu.

"Koprivnička je ekipa upisala još jednu prvenstvenu pobjedu, a ona je u njihovim srcima i najznačajnija i najemocionalnija u ovoj sezoni. Današnjim startom na terenu pokazale su svoju snagu i spremnost da se okrenu novim izazovima koji ih čekaju s vječnom uspomenom na trenera Zlatka Saračevića, koji je prerano otputovao u vječnost i sada im aplaudira s nebeskih tribina. S ove su se utakmice pozdravile novim pozdravom 'Svi za Sarača' koji će i u utakmicama koje slijede čuvati uspomenu na sve lijepe trenutke koje su proveli kao ekipa", navodi se na stranicama kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.