Mourinho naslijedio Pochettina

Igrači Tottenhama: U šoku smo

Foto: EPA-EFE

TOTTENHAM je sinoć smijenio Mauricija Pochettina i jutros odmah objavio da će novi trener do 2023. godine biti Jose Mourinho.

Spursi su tako dali otkaz čovjeku koji je u zadnjih pet godina preporodio Tottenham, a prošle sezone je igrao finale Lige prvaka. No, Spursi su ove sezone očajni kako u prvenstvu tako i u Ligi prvaka. U Premiershipu trenutačno drže 14. mjesto i imaju 20 bodova manje od vodećeg Liverpoola, a u Ligi prvaka im još zvoni u glavi od katastrofalnog poraza od Bayerna kod kuće 7:2.

Igrače Tottenhama je vijest o Pochettinovoj smjeni zatekla na reprezentativnim obvezama, a mnogi od njih bili su potpuno šokirani tom objavom.

"To me potpuno iznenadilo, no odluka kluba je takva i moramo je prihvatiti. Želim samo reći da Mauriciju svi moramo biti zahvalni za sve što je učinio. On je Tottenham postavio na viši nivo", rekao je Tottenhamov stoper Toby Alderweireld nakon pobjede Belgije protiv Cipra 6:1.

Wales se plasirao na Euro pobjedom 2:0 protiv Mađarske, a nakon utakmice su igrači dugo slavili s navijačima. Jednog od njih, Bena Daviesa, iznenadila je vijest koju su mu prenijeli novinari.

"Nisam imao pojma, šokiran sam. Bilo je nevjerojatno raditi s njim sve ove godine i siguran sam da će biti još uspješniji u daljnjoj karijeri", rekao je Davies.

"Nikad ti se neću moći dovoljno zahvaliti. Strašno puno si me naučio i nadam se da ćemo se opet sresti, prijatelju", napisao je Dele Alli na Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.