Igrač od 7 milijuna eura ima dvije opcije - otići u Dinamo ili sjediti na tribinama

Foto: Profimedia

RYAN KENT, velika Dinamova želja, neće igrati za Fenerbahče u drugom dijelu sezone. Turski klub odlučio je izbaciti Kenta s popisa registriranih nogometaša za tursko prvenstvo kako bi otvorio mjesto za jednog stranog igrača više.

Kent, krilni igrač čiju je vrijednost Transfermarkt procijenio na sedam milijuna eura, razočaran je statusom u turskom velikanu, ali je odbio sve ponude u zimskom prijelaznom roku, uključujući i Dinamovu. Posljednjeg dana prijelaznog roka bio je na korak do Lazija, ali je onda promijenio uvjete i rimski klub je odustao od transfera.

Sada turski mediji pišu da ima samo dvije opcije u ovoj polusezoni - ostati na tribinama ili otići u Dinamo jer prijelazni rok u HNL-u još uvijek traje. Dinamo bi 27-godišnjega krilnog napadača posudio do kraja sezone i preuzeo dio njegove plaće. Kako smo i ranije pisali, Dinamo bi ga mogao plaćati do 800.000 eura, što bi ga učinilo jednim od najplaćenijih igrača u svlačionici.

Kent je prije dvije godine vrijedio 17.5 milijuna eura, željeli su ga brojni klubovi, ali je po isteku ugovora s Rangersima ljetos odabrao Fenerbahče. Ove sezone je odigrao samo 634 minute i zabio jedan gol uz dvije asistencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.