NBA

Igrač kojeg je Divac uzeo umjesto Dončića odgovorio na konstantne usporedbe

Foto: Getty Images / Guliver Images

MARVIN BAGLEY zauvijek će biti znan kao čovjek koji je na draftu izabran jedno mjesto prije Luke Dončića, a to već sada najviše smeta navijačima Sacramento Kingsa koji kritiziraju generalnog menadžera Vladu Divca za takav potez.

Bagley nije loš igrač, naprotiv. Radi se o 20-godišnjem krilnom centru koji je ove sezone na prosjeku od 14,2 poena i 7,5 skokova u 25 minuta na parketu. Bagley je produktivan igrač s velikim prostorom za napredak, ali problem je što nije Luka Dončić koji je već s 20 godina postao jedan od najboljih košarkaša svijeta. U prosjeku je ove sezone na 29,1 poen, 9,7 skokova i 9,1 asist po utakmici. Njegov Dallas i dalje je na jako dobrom omjeru s 27 pobjeda i 16 poraza te drži odlično peto mjesto u jakoj Zapadnoj konferenciji

S druge strane, Sacramento je na 15-28 i vjerojatno još jednu sezonu neće ući u doigravanje. Uzevši to sve u obzir, Bagleyja su novinari pitali o stalnim kritikama koje vodstvo Kingsa prima zbog toga što su propustili izabrati Luku Dončića kojeg je Dallas uzeo pick kasnije.

"Ljudi će reći što god žele. Želim im samo poručiti da zadrže isto mišljenje kada počnem nizati dobre utakmice, nemojte ga promijeniti. Ostanite kod onoga što ste govorili cijelo vrijeme. Ili me podupirete ili ne, to je vaše mišljenje, ali nemojte ga mijenjati", rekao je Bagley.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.