ZANIMLJIVOSTI SPORT

Icardi Wandi postavio uvjete za povratak u PSG, ona pobjesnila

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJA nogometna sapunica dobila je novi nastavak. Mauro Icardi i Wanda Nara su pred pomirbom, ali španjolska Marca donosi nove detalje koji dodatno kompliciraju ionako složenu situaciju.

Španjolski list tako prenosi saznanja novinarke Yanine Lattore, koja je ekskluzivno otkrila sadržaj poruka koje je Wanda njoj slala. Icardijeva žena pisala je da je depresivna i da se nalazi u paklu, ali je ipak odlučila dati novu šansu mužu.

Navodno je Wanda dovezla Icardija na igralište PSG-a, ali problemi nisu riješeni. Navodno postoji nekoliko uvjeta koje oboje moraju zadovoljiti kako bi se vratili na staro stanje stvari u braku, ali i kako bi Icardi nastavio trenirati i igrati za parišku momčad.

Tako navodno jedno od drugog zahtijevaju brisanje Instagram profila, ali ne prije nego što objave zajedničku, obiteljsku sliku. Također, Icardi je tražio od Wande da se prestane baviti influencerskim poslom i da više ne koristi samostalno privatni avion.

Lattore navodi kako su takvi uvjeti napadača PSG-a razbjesnili Wandu, iako je Icardi obećao da će joj biti vječno vjeran. 

PSG je dao par dana slobodno Icardiju, a ovaj je odmah otputovao u Milano kako bi s Wandom riješio problem. Icardi je čak prijetio da će otići iz PSG-a ako mu Wanda ne oprosti i da će zbog toga i ona kao njegova agentica ostati bez milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.