KORONAVIRUS U SPORTU

Ibrahimović se našao u središtu koronaskandala. Savez otvorio istragu protiv njega

Foto: EPA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ našao se u centru novog skandala nakon što je ranije upao u probleme zbog sukoba s glavnim direktorom Milana Ivanom Gazidisom.

Napadač Milana se trenutno nalazi u Švedskoj gdje se oporavlja od ozljede, a jučer se pojavio na stadionu Hammarbyja kako bi gledao utakmicu kluba čiji je suvlasnik protiv Östersunda.

Slavio pobjedu svog kluba

Njegov klub pobijedio je s 2:0, a Zlatan se uputio u svlačionicu kako bi čestitao nogometašima na pobjedi te se tako našao u centru skandala.

Gazzetta jutros piše da je time Ibrahimović prekršio pravila jer u svlačionice zbog posebnih mjera borbe protiv koronavirusa smiju samo nogometaši i tehničko osoblje.

Podsjetimo, u Švedskoj je od izbijanja pandemije koronavirusa 52.383 ljudi bilo pozitivno na testiranju, a 4891 inficirana osoba je, nažalost, preminula.

Prijete mu sankcije

Švedski mediji također su se raspisali o ovom problemu, a neki tvrde i da bi Švedski nogometni savez mogao otvoriti istragu protiv Ibrahimovića zbog ovog poteza.

"Ne bih smio otkrivati detalje istrage, ali ona jest u tijeku", rekao je Mats Enquist, glavni tajnik Nogometnog saveza Švedske.

Potvrđeno je da ga Milan neće kazniti jer je imao dozvolu kluba da odleti u Švedsku na spomenutu utakmicu kako bi pratio klub čiji je suvlasnik. Na ruku mu ide i činjenica da ga se Milan ionako planira riješiti po isteku ugovora pa nema razloga sankcionirati ga. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.