Europski Dinamo

I prva violina Berlinske filharmonije najavljuje Dinamovo proljeće

Foto: Guliver Image/Getty Images

DINAMOVO proljeće u punom je jeku! Sva plava srca odavno su okrenuta prema Plzenu, gdje će preksutra sa zebnjom iščekivati prvi europski Dinamov nastup nakon gotovo pola stoljeća. 

Poseban štih cijeloj priči dali su slavni domaći ansambl Zagrebački solisti i Alejandro Carreno, prva violina Berlinske filharmonije te član Simfonijskog orkestra Simon Bolivar iz Venezuele, vjerojatno najcjenjenijeg južnoameričkog ansambla, koji su obradili jednu od najpoznatijih dinamovskih pjesama, a sasvim smo sigurno da će čitatelji Indexa prepoznati o kojem glazbenom broju se radi. 

 


Ovo je samo jedna u nizu akcija koje je provela udruga "Dinamo to smo mi", a s ciljem mobiliziranja Dinamovog navijačkog puka za vrijeme europskog proljeća nizom akcija i događaja kojima je u središtu maksimirski klub i njegova povijest. Tako je otvorena izložba "Dinamovo proljeće" u Galeriji Kranjčar koja će do 19. veljače prikazivati vrijedne eksponate sa slavnih Dinamovih europskih susreta, a u kinu Europa će 18. veljače biti premijera filma "Dinamovo proljeće – 20 godina kasnije". Cijelo proljeće doživjet će, pored susreta s Viktorijom, na velikom koncertu u Domu sportova 23. veljače na kojem će nastupati Jura Stublić i film, Kawasaki 3p, Šank te Tram 11, dok će 18. ožujka biti održana tribina o budućnosti modrog kluba pod naslovom "Dinamovi potencijali".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.