KVALIFIKACIJE ZA EUROBASKET

Hrvatska večeras igra protiv Nizozemske. Evo gdje možete gledati košarkaše

Foto: HKS

HRVATSKA je u petak, 21. veljače, u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2021 Hrvatska svladala Švedsku 72:56, a danas od 19:30 reprezentaciju očekuje ju gostujuća utakmica u Nizozemskoj.

Izabranici Veljka Mršića igrat će protiv reprezentacije koja je iznenađujuće pobijedila Tursku u prvom kolu te sada očitog kandidata za prolazak skupine. 

Izbornik Veljko Mršić je najavio utakmicu:

"Sutra očekujemo utakmicu protiv Nizozemske. I jedni i drugi ulazimo s dva boda u tu utakmicu te ćemo pokušati ponoviti obrambenu utakmicu kakvu smo imali protiv Šveđana. U napadu, nadam se i očekujem da ćemo biti bolji, fluidniji i da će te kretnje biti prepoznatljivije, brže i okomitije. Došli smo s ciljem da ostvarimo pobjedu i da nakon dvije utakmice imamo maksimalan učinak", izjavio je Mršić.

Kapetan Roko Leni Ukić je rekao:

"Čeka nas dosta teška utakmica. Igramo protiv respektabilnog protivnika koji je odlično otvorio kvalifikacije. Moramo još dignuti nivo igre u odnosu na prošlu utakmicu ukoliko ćemo razmišljati o pobjedi. To je naš cilj, ne bježimo od toga i učinit ćemo sve da odigramo pravu utakmicu. Dobro smo startali, atmosfera je pozitivna i nadamo se to iskoristiti za uspješan nastavak kvalifikacija."

Prijenos utakmice možete od 18:30 pratiti na drugom programu HRT-a i na Sportklubu.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.