Hrvat će biti trener Cristianu Ronaldu?

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

HRVATSKI stručnjak Dinko Jeličić (49) bit će privremeni trener saudijskog Al Nassra nakon što je Rudi Garcia dobio otkaz sedam kola prije kraja, objavili su saudijski mediji. Podsjetimo, u Al Nassru igra Cristiano Ronaldo. Portugalac u tom klubu zarađuje rekordnu plaću te je prva zvijezda kluba i lige.

Jeličić će, tvrde tamošnji mediji, voditi Al Nassr u subotu u polufinalu kupa protiv Al Wahde te protiv Al Hilala u 25. prvenstvenom kolu. Dosad je bio trener juniora Al Nassra, koji se nalaze na drugom mjestu lige sa 68 bodova, jednim manje od vodećeg Al Ahlyja, nakon 30 kola. Njegova juniorska momčad dosad je postigla čak 90 pogodaka ostvarivši 21 pobjedu, pet neriješenih rezultata i četiri poraza. Primila je 25 golova.

Prema podacima Transfermarkta, Jeličić je ranije u karijeri vodio zagrebačku Kustošiju, Rudeš, Radnik iz Sesveta, Novigrad, iranski Foolad Yazd, U-19 i U-20 reprezentacije Hrvatske te je bio u akademiji španjolskog kluba Alavesa.

Sedam kola je do kraja prvenstva

Francuskom treneru Garciji presudili su slabiji rezultati zbog kojih je upitno osvajanje prve lige Saudijske Arabije. Garcia je k tome imao loš odnos s igračima. Marca je objavila kako mu je presudio sukob s igračima u svlačionici. Al Nassr se sedam kola prije kraja prvenstva nalazi na drugom mjestu s 56 bodova, tri boda manje od vodećeg Al Ittihada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.