BOKS

Hrgović: Uspavat ću Zhileija povežem li nekoliko udaraca

Foto: Profimedia

FILIP HRGOVIĆ vratit će se u ring 20. kolovoza u sklopu najveće ovogodišnje boksačke priredbe na svijetu u saudijskoj Džedi, na kojoj će borba večeri biti revanš između Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue. Pobjedu će tražiti protiv kineskog boksača Zhanga Zhileija s kojim je u ring trebao i ranije, no ta je borba bila odgođena zbog smrti oca hrvatskog teškaša.

Zhilei je umjesto odgođenog meča s Hrgovićem prošli mjesec imao borbu protiv Amerikanca Scotta Alexandera. Kinez je Alexandera nokautirao u prvoj rundi bez većih problema. Nakon borbe poslao je poruku hrvatskom boksaču. "Da je Hrgović bio ovdje, isto bi prošao. Nadam se da neće pobjeći od mene", rekao je neporaženi Zhang.

Hrgović ne misli da će tako proći, već najavljuje da će tražiti kako okončati borbu protiv Kineza.

Na oprezu, ali po pobjedu

"Ukaže li mi se prilika tražit ću način da završim borbu ranije, naravno. Kao što ste rekli, imam jake udarce i budem li ih povezao svakako ću ga uspavati. Vidjet ćemo, moram biti oprezan, dobro boksati, biti brz, posebice na početku borbe. I on je velik i jak udarač i ima brze ruke", rekao je Hrgović i zaključio:

"Morat ću biti na oprezu, ali tražit ću kako završiti borbu. U svakom slučaju ću to pokušati, možda ne odmah na početku borbe, ali svakako kasnije."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.