Zanimljivosti

Heroj Lindelof progovorio o incidentu: Samo sam htio pomoći teti

Foto: Getty Images

BRANIČ Manchester Uniteda Victor Lindelof je prošlog mjeseca na odmoru u rodnom gradu Vasterasu spasio 90-godišnju tetu od krađe njene torbice.

Lopov na biciklu je istrgnuo tetinu torbicu, a 26-godišnji nogometaš je odmah potrčao za njim i spriječio ga u bijegu. Zajedno su čekali policiju, a iako nogometaš prvotno nije htio izlaziti u javnost oko cijele situacije, progovorio je za švedski Sport Bladet.

"Nisam puno razmišljao. Samo sam htio pomoći teti da dobije torbicu nazad. Ništa više od toga, samo sam htio pomoći", kazao je Lindelof, koji tetu nije vidio nakon incidenta, ali su bili u kontaktu.

"Mislim da mi je brat pokazao kako je dala intervju i pozvala me na ručak. Nadam se da će se to dogoditi prije mog povratka u Manchester, ali će vjerojatno biti malo teže zbog koronavirusa."

Nesebičnu reakciju igrača komentirao je izbornik švedske nogometne reprezentacije Janne Andersson. On će ovoga vikenda i početkom sljedećeg tjedna Lindelofa imati na raspolaganju u susretima Lige nacija protiv Francuske i Portugala.

"Najveće je zlo orobiti 90-godišnju staricu, ali i to se danas događa. Dobro je da postoje ljudi s društvenom hrabrošću kao što je Victor. On je osjetljiv čovjek i kada vidi nešto takvo, razumijem zašto reagira na način na koji jest", mišljenja je Andersson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.