Henman: Sada me više zanima golf od izborništva

PROŠLOG je vikenda britanski tenis doživio novi udarac. U ogledu 1. kola II Euroafričke zone Davis Cupa poraženi su od Litve, u meču u kojem im nije pomogao najbolji tenisač Andy Murray.

Sadašnji izbornik John Lloyd je na izlaznim vratima, a Britanski teniski savez je ozbiljno koketirao s Timom Henmanom, 35-godišnjim bivšim tenisačem, da uskoči u tu fotelju. No, u srijedu kasno navečer svi otočki mediji su objavili vijest kako je Henman odbio takvu mogućnost.

"Trenutačno uživam u igranju golfa i neka tako ostane. Nisam zainteresiran da sjednem na fotelju izbornika Velike Britanije",  rekao je nekada četvrti igrač svijeta i pobjednik 11 ATP turnira u karijeri.

"Možda za tri ili trinaest godina budem zainteresiran za taj posao, ali u ovom trenutku nisam. Nemam snage preuzeti takvu odgovornost, ali isto tako, postoje mnoge druge nesređene stvari u našem tenisu",  rekao je Henman i završio:

"Obitelj i golf, to su moje trenutačne okupacije. No, činjenica je da sam od sadašnjih 35 godina 28 proveo u tenisu i to se ne može promijeniti. Dakle, uvijek ću biti blizu tenisa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.